Referenties

Wat zeggen anderen over Jan?

“Jan heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel. Kijkt naar de samenleving van onderop, niet van bovenaf.  Rechtvaardigheid is een van zijn basisprincipes. Wat ik heel knap vind is dat hij steeds een eigen mening vormt over de ontwikkelingen in de macro- en microsamenleving en dat hij dat ook op een milde toon weet te verwerken in artikelen.”
Eric de Macker, oud-voorzitter CNV Publieke Zaak

“Indrukwekkend is het dubbelinterview met Dick Wieringa (95) en Jannie Anneveld (72), de weduwen van twee CFO-voorzitters.”
Recensie van Kees van Kortenhof van VakbondsHistorische Vereniging over Hart & Ziel, historie van CFO/CNV Publieke Zaak (1975-2015)

“Het door Jan geschreven boek ‘Met Hart & Ziel’ is het mooiste boek dat ooit over de vakbeweging is geschreven. Complimenten daarvoor!”
Bep van den Broek, Jongerenwerkster CNV

“Jan heeft een luisterend oor. Hij luistert altijd heel goed naar wat de ander van hem vraagt of naar zijn verhaal. Dat maakt dat hij het contact dat hij legt, ook kan vasthouden.”
Leon Vincken, directeur brancheorganisatie VBe NL (beveiliging)

“Jan is constructief: als er een probleem is, is hij altijd bereid om te zoeken naar een oplossing”
Tiny Romkema, communicatieadviseur

“Jan is zeer taalvaardig. Hij heeft de eigenschap om ambtelijk jargon om te zetten in gewone mensentaal die iedereen snapt. Zijn interviews zijn zeer lezenswaardig.”
Dammis de Geus, oud-bestuurder Publiciteit CFO/CNV Publieke Zaak

“Hartelijk dank voor je webteksten. Hieruit blijkt maar weer dat schrijven toch echt een vak is.”
Gerard Kooi, eigenaar van Kooi Administratie

“Jan komt altijd zijn afspraken na, en doet wat hij zegt. Voor Jan telt het resultaat al is hij soms ook ongeduldig als er in zijn ogen te veel wordt gepraat. Hij weet mensen te binden en te betrekken.”
Theo Brand, hoofdredacteur tijdschrift De Linker Wang