VBE

Werkgevers en werknemers zijn binnen VBe NL gelijkwaardig

Directeur Leon Vincken van VBe NL blikt in dit interview terug en vooruit. Ondanks corona is hij optimistisch over de toekomst van de branche.
Transparantie, gelijkheid en kwaliteit: “Een gouden formule” – september 2020

Erken het vak van verkeersregelaar

Het is een beroep waar je van alles naar je hoofd geslingerd krijgt. Agressie is dagelijks kost voor verkeersregelaars. Dit moet stoppen aldus Gerrit Wolf (manager bij SEBO).
We leven in een opgefokte samenleving – december 2019

Halen Kwaliteitslabel zorgt voor trots bij Topsave Security

John Theuns, sinds 2001 samen met zijn vrouw eigenaar van Topsave Security uit Nieuwkoop en lid van VBe NL, haalde onlangs het Kwaliteitslabel Beveiliging Evenementen Horeca. Hij is duidelijk trots op dit resultaat.
Je onderscheiden van de cowboys – februari 2019

Grote spelers kiezen in Amsterdam voor Centurion

Gepokt en gemazeld in de beveiligingsbranche. Dat is zeker van toepassing op Jerry van Mechelen (directeur/eigenaar) en Ron Leemans (general manager) van Centurion in Amsterdam. Portret van een beveiligingsbedrijf dat zich helemaal richt op kwaliteit. En dat loont.
Wat wij doen is mensenwerk – mei 2018

Meer kwaliteit medische hulpverlening op evenementen

Er is steeds meer beveiliging tijdens evenementen. Vergeten wordt dat de inzet van medische hulpverlening (eerste hulpverleners, verpleegkundigen en artsen) minstens zo belangrijk is. Tijd voor een kwaliteitsimpuls voor de medische hulpverlening, aldus Leen van der Ree van Al Medical Totaal Service (ALMTS Group) uit Den Haag.
Van kleine pleister tot nek- en rugproblemen – april 2018

Kickboksen “een hele sociale sport”

Voor liefhebbers van kickboksen was de clash tussen Manhoef en Bonjasky op 29 oktober het hoogtepunt van het jaar. Ik interviewde Bert Düncker en Kim Damman van Rush Safety Services. Hoe beveilig je zo’n evenement?
Nooit rellen bij kickboksen – november 2017

Samen met personeel in de klei

Voor de digitale nieuwsbrief van brancheorganisatie VBe NL interviewde ik Kevin Kel en Jelle Kamphuis van National Safety Security Group.
NSSG-directeuren staan “samen met personeel in de klei” – juni 2017

Als verkeersregelaar een nieuwe kans op een baan

Met een eigen afdeling beroepsverkeersregelaars is het beveiligingsbedrijf de Globe Group in Zelhem uniek in Nederland. Ik interviewde Ilse en Mirjam Roozegaarde, beiden directeur van dit bedrijf. Het interview staat in de oktobereditie van VBe NL digitaal.  Voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt is het een uitgelezen kans weer aan de slag te komen.
Ook op vakantie altijd een moment van overleg – oktober 2016

‘Beveiligers leveren topprestatie’

In deze editie van VBE NL digitaal veel interviews, met onder andere Joost van den Boorn en Alex Hermans van Intergarde-Fortas, marktleider in Zuid-Nederland. Hun bedrijf beveiligt de grote zomershows van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht. In het interview dat ik met hen had voorspellen ze grote veranderingen in het beveiligingsvak:
Handjes worden vervangen door techniek – juni 2016

Mindfulness in beveiliging

Vincent Kruf (26) is niet alleen de jonge directeur van beveiligingsbedrijf Sightcon in Utrecht, maar besteedt ook veel aandacht aan de mentale gezondheid van zijn werknemers. Vandaar dat er regelmatig gemediteerd wordt in zijn bedrijf. Het interview dat ik met hem met hem is te lezen in de digitale nieuwsbrief van brancheorganisatie VBe NL.
De klant heeft altijd voorrang – januari 2016