Recente publicaties

Groepswonen hét middel tegen eenzaamheid?

Misschien zijn we over enkele jaren gewend aan termen als kangoeroewoningen waar verschillende generaties in één huis wonen. Yvonne Witter van Aedes – vereniging van woningbouworganisaties – is in haar eigen woonplaats betrokken bij de oprichting van een woongemeenschap. Een belangrijk nieuw thema voor vakbond CNV.
Omzien naar elkaar, veiligheid en geborgenheid – april 2019

Halen Kwaliteitslabel zorgt voor trots bij Topsave Security

John Theuns, sinds 2001 samen met zijn vrouw eigenaar van Topsave Security uit Nieuwkoop en lid van VBe NL, haalde onlangs het Kwaliteitslabel Beveiliging Evenementen Horeca. Hij is duidelijk trots op dit resultaat.
Je onderscheiden van de cowboys – februari 2019

Grote spelers kiezen in Amsterdam voor Centurion

Gepokt en gemazeld in de beveiligingsbranche. Dat is zeker van toepassing op Jerry van Mechelen (directeur/eigenaar) en Ron Leemans (general manager) van Centurion in Amsterdam. Portret van een beveiligingsbedrijf dat zich helemaal richt op kwaliteit. En dat loont.
Wat wij doen is mensenwerk – mei 2018

CNV Senioren werken samen in de regio

“Zou het niet mooi zijn als alle senioren van zowel CNV Connectief als CNV Vakmensen lokaal, regionaal en misschien ook wel landelijk samen activiteiten zouden organiseren voor de seniorenleden van het CNV?” In Overijssel gebeurde het. Andries de Maaker, Kees Koers en Koos Wijkhuijs vertellen hun verhaal.
Eén programmaboekje voor alle senioren in Overijssel – maart 2018

Meer kwaliteit medische hulpverlening op evenementen

Er is steeds meer beveiliging tijdens evenementen. Vergeten wordt dat de inzet van medische hulpverlening (eerste hulpverleners, verpleegkundigen en artsen) minstens zo belangrijk is. Tijd voor een kwaliteitsimpuls voor de medische hulpverlening, aldus Leen van der Ree van Al Medical Totaal Service (ALMTS Group) uit Den Haag.
Van kleine pleister tot nek- en rugproblemen – april 2018